Etusivu

    Esittely
    Asukkaat

    Kasvatus
    Hoitajat
    Yksityiset

    Sähköposti
    Foorumi


ulkoasun © Eveliina K.
muun materiaalin © cihara
ellei toisin mainita.


Tervetuloa Bromfieldiin!


Bromfieldin jo vuosia sitten alkanut taival saa taas jatkoa tallin palatessa uudistettuna aloittaakseen kolmannen aktiivisen toimintavuotensa. Jotta toiminnan jatkuvuus saataisiin taattua, jää hevosmäärä tällä kertaa pienemmäksi ja kasvatustoiminta muuttuukin kahdesta kasvattirodusta yksirotuiseksi. Talliin jääneitä tyhjiä karsinoita pääsee puolestaan täyttämään yksityiset hevoset, joille aletaan tarjoamaan aktiivisia valmennuspiirejä - mahtavan ympäristön ja talliporukan lisäksi tietenkin.

Sinulle, jolle Bromfield on täysin uusi tuttavuus, kerrottakoon, että olet saapunut siittolaamme Etelä-Ranskan aurinkoiseen Valenceen. Päätoimintamuotomme on frederiksborginhevosten kasvattaminen, mutta hevoskatraaseemme tuppaa eksymään jos jonkin näköistä heinänkuluttajaa. Siitostoiminnan lisäksi ylimääräistä kuhinaa tallialueelle tuo valmennus- ja yksityistoiminta. Tallin arki ei myöskään toimisi ilman ahkeraa, toisiaan vastaan kilpailevaa nirppanokkajoukkoa - rakkaita hoitajiamme. Heitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä kynnet pysyvät normaalisti piilossa ja kaikenlaiset persoonat ovat yhtä tervetulleita Bromfieldiin!

Joten tervetuloa siis niin vanhat kuin uudetkin kävijät, toivottavasti viihdytte ja palaatte vielä takaisinkin!

        terveisin Danielle Laine aka cihara
        VRL-00672, KGR

Ajankohtaista


25. marraskuuta 2016
Loppuvuosi menee vähän kiireisenä ulkomailla oleillessa, mutta hepat kisailee hiljakseen ja toiminta taustalla edelleen käynnissä!
▪ Olemme seuran Kings Riders jäsentalli
Anna äänesi Bromfieldille VRL:n tallilistalla!

Suosittelemme: Baroque Alviano, Amarante, Hukkasuo

Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable